Извършителят на тежката катастрофа от петък на столичния бул. Никола

...
 Извършителят на тежката катастрофа от петък на столичния бул. Никола
Коментари Харесай

Криминален блъснал децата преди арест

 

Извършителят на тежката злополука от петък на столичния бул. " Никола Вапцаров ", в която бяха блъснати две деца, се оказа, че е минал на алено. Това настояват очевидци на случая пред органите на Министерство на вътрешните работи, представени от БЛИЦ.

Самият лидер твърди, че малчуганите са изскочили ненадейно на пътя и той не е имал време за реакция. Проговори водачът прегазил двете деца в София, едното, от които умря СНИМКА Това може да е в действителност по този начин, само че очевидците са безапелационни, че са видяли по какъв начин той минава на неразрешена светлина.

По време на следствието се оказало, че водачът е престъпно проявен, а против него се води досъдебно произвеждане за закононарушение от общ темперамент.

Водачът е трябвало да бъде задържан директно след случая, в който почина едно 14-годишно дете. Кой знае за какво органите на реда са показали снисходителност и са го оставили да се разхожда по живо, по крепко. Разследването продължава и не е изключено да станем очевидци на още прелюбопитни детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР